Belangrijke mededelingen i.v.m. het coronavirus

Belangrijke mededelingen i.v.m. het coronavirus

Bij klachten: blijf thuis en laat u testen!
.
Indien u klachten heeft en een test wilt laten uitvoeren dan verwijzen we u naar de GGD teststraat in Maastricht (Demertstraat, Heer). Een afspraak maken kan via het gratis landelijk telefoonnummer: 0800- 1202. Meer informatie staat op de site van de GGD ZL

Testlocatie in Maastricht: Demertdwarsstraat 30, 6227 AK Maastricht. Ook wie te voet of per fiets komt kan hier terecht. Er is een aparte ruimte voorzien voor het testen van kinderen. Route
.
* Coronamaatregelen in onze huisartsenpraktijk
.
Het spreekuur en de zorg in onze praktijk is op een schone en veilige manier georganiseerd. We hebben daartoe een aantal voorzorgsmaatregelen genomen. Voor u is het volgende belangrijk:

  • Neem altijd eerst telefonisch contact met ons op wanneer u gezondheidsklachten heeft. Kom niet zonder afspraak naar de praktijk.
  • De assistente zal u aan de telefoon vragen of u klachten heeft die kunnen passen bij een corona-infectie. Als u hoestklachten en/of verkoudheidsklachten heeft kan het zijn dat u telefonisch al geholpen kunt worden door de assistente of de arts.
  • Door een andere spreekuurindeling zijn er veel minder patiënten aanwezig in de praktijk.
  • In onze reguliere wachtkamer zullen slechts 3 personen kunnen plaatsnemen en er is een tijdelijke wachtkamerplaats op de eerste verdieping ingericht.

..
Twijfel niet om telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Laat ons samen met u inschatten wat nodig is. Zoals gezegd: ook de normale zorg gaat door!

.
Waar kunt u terecht? Voor algemene informatie en vragen over corona óf voor het testen op Corona, verwijzen wij u naar de volgende websites/instanties:

  • Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl.
  • Met al uw vragen over corona kunt u terecht Landelijk informatienummer van het RIVM: 0800-1351 van 08:00 tot 20:00 uur.
  • Voor uitleg over het coronavirus in begrijpelijke taal én in andere talen, ga naar de website van Pharos.


Translate »
Call Now Button