Medewerkers

Caroline 600600

In 2010 ben ik aan de huisartsen opleiding begonnen en sinds Maart 2013 ben ik afgestudeerd en werkzaam als huisarts. Voordat ik aan de opleiding van huisarts begon was ik werkzaam op de intensive care afdeling van het voormalige Atrium Ziekenhuis te Heerlen, daardoor heb ik nog altijd een speciale interesse in de spoedzorg. Na mijn opleiding heb ik eerst enkele maanden samen gewerkt in de huisartsenpraktijk van mijn vader. Vanaf juni 2013 heb ik huisartsenpraktijk Theunissen zelfstandig voortgezet. Per 1 juli 2020 ga ik samen met Drs. F.J.P.G. Lusthuis verder als huisartsenpraktijk Pottenberg.
Aanwezig: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
BIG-nummer 89912521201

Mw. drs. C.P.M. Theunissen

Huisarts
Foto Ferry600

In 2006 voltooide ik mijn geneeskunde opleiding in Maastricht om vervolgens als arts-assistent longziekten in het toenmalige Atrium MC in Heerlen te werken. In 2010 voltooide ik de huisartsopleiding in het UMC Utrecht. Vanaf 2010 heb ik in verschillende praktijken in Maastricht en heuvelland als waarnemend huisarts gewerkt. In praktijken in Cadier en Keer en Kerkrade heb ik jarenlang in vaste dienst gewerkt. Ook ben ik langdurig werkzaam geweest als docent verbonden aan de universiteit Maastricht. Sinds juni 2019 werk ik in Pottenberg.
Aanwezig: Maandag, Woensdag, Vrijdag
BIG-nummer 19065722501

Dhr. drs. F.J.P.G. Lusthuis

Huisarts
Foto Hannie600

Sinds lange tijd werk ik met veel enthousiasme in huisartsenpraktijk Pottenberg,
Voor menig patiënt dan ook een vertrouwd gezicht.
Contact met patiënten en collega’s biedt dagelijks nieuwe uitdagingen.
Mijn werkdagen zijn maandag , woensdag en vrijdag.

Hannie

Doktersassistente
Foto Nancy600

Mijn naam is Nancy. Na tweeëntwintig jaar in de zorg te hebben gewerkt, ben ik in 2013 in deze dynamische praktijk komen werken. Nu na zeven jaar werk ik nog altijd met veel plezier.
De dagen dat ik aanwezig ben zijn: maan-, dins- en donderdag.
Ik hoop u te mogen begroeten in onze praktijk.

Nancy

Doktersassistente
Foto Loes600

Mijn naam is Loes Ramakers en ik ben sinds 2018 werkzaam in deze praktijk als praktijkondersteuner somatiek. Ik ben opgeleid om zorg te bieden aan mensen met (een verhoogde kans op) chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, COPD en astma. Ook kunt u bij mij terecht als u wilt stoppen met roken. Daarnaast ondersteun ik de huisartsen bij de zorg van kwetsbare ouderen.
Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Loes

Praktijkondersteunster somatiek
Britt 600600

Hallo allemaal! Ik ben Britt Dackus, woonachtig in Maastricht en sinds mei 2023 werkzaam bij Huisartsenpraktijk Pottenberg. Sinds ik kennis heb mogen maken met coaching en begeleiding, wist ik maar al te goed wat ik het allerliefste wilde doen: er zijn voor de medemens en ze ondersteunen waar nodig. Na mijn opleiding toegepaste psychologie heb ik daarom besloten de post-hbo opleiding POH-GGZ te gaan volgen en sinds 2021 ben ik dan ook werkzaam als POH-GGZ. In mijn functie als praktijkondersteuner-GGZ vind ik het belangrijk om zinvolle begeleiding en ondersteuning te bieden en deze aan te passen op de behoefte van u. Bij een praktijkondersteuner-GGZ kan men terecht met problemen van psychologische of psychosociale aard. Samen zoeken we uit wat er aan de hand is en welke hulp of begeleiding nodig is, passend bij de behoefte en klacht. Dat kan bestaan uit kortdurende begeleiding bij mij, maar ook een verwijzing naar een meer specialistische hulpverlener, is mogelijk. Naast het bieden van zinvolle begeleiding vind ik het belangrijk een luisterend oor te bieden en er te zijn in moeilijkere tijden. Gewoon als mens. Tegelijkertijd gaan we samen op zoek naar uw eigen kracht en kwaliteiten.

Britt

Praktijkondersteuner GGZ
Translate »
Call Now Button